المقادير • 1 كيلو جمبرى • 2 بيضة • 4 ملعقة كبيرة بقسماط • 2 ملعقة صغيرة ثوم مفروم • كوب عصير ليمون • زيت • ملح وفلفل • كمون |
طريقة الطبخ اخلطى البهارات مع عصير الليمون والثوم ثم ضعى فيه الجمبرى بعد تقشيره وغسله واتركيه فى التتبيل لمدة ساعة اخفقى البيض ثم اضيفه للجمبرى ثم غلفى الجمبرى بالبقسماط . سخنى الزيت ثم اقلى الجمبرى حتى يصبح لونه ذهبى . يمكن تقديمه مع سلطة الطحينة والليمون. |
جمبرى بانيه الذذذ جدا
ساره- عضو حديد
- عدد الرسائل : 494
اعلام الدول :
المهن :
الهوايه :
دعاء منتدايات دريم :
السٌّمعَة : 0
نقاطك يا عضو DREAMS2US : 156
تاريخ التسجيل : 29/07/2008
- مساهمة رقم 1