المقادير بيضتين وتضربهم في طبق بمضرب البيض وبعدين تكون محضر الشيء الي هتحط فية السمنة وبعدين تحط البيض بعد متضربة كويس وتضع علية الملح والفلفل .
المشكلة ان انتي لابد وان تقلب قرص البيض علشان يستوي من الجهة الاخري .
فرحت عامل زي الشاطر وماسك المقلاية وقلت اقلبة في الهواء يعني يلف في الهواء وينزل علي النحية الاخري ،،، بس طبعا عرفين اية الي حصل .
ابدا جبتة من حلة الشوربا الي كانت وراء المقلاة .
ولذلك النصيحة انك متعملش بيض وفي حلة شوربا علي النار جنبك .
المشكلة ان انتي لابد وان تقلب قرص البيض علشان يستوي من الجهة الاخري .
فرحت عامل زي الشاطر وماسك المقلاية وقلت اقلبة في الهواء يعني يلف في الهواء وينزل علي النحية الاخري ،،، بس طبعا عرفين اية الي حصل .
ابدا جبتة من حلة الشوربا الي كانت وراء المقلاة .
ولذلك النصيحة انك متعملش بيض وفي حلة شوربا علي النار جنبك .