المقادير:
1- كيلو فراخ بانية - 2-نص كيلو طماطم - 3-ربع كيلو فلفل اخضر - 4-زيتون اسود و اخضر - 5-2 بصلة متوسطة - 6- ملح فلفل كمون كسبرة ناشفة.
الطريقة:
اقطع الفراخ قطع صغيرة ثم اضعها على النار مع 2 ملعقة زبدة الى ان تتشرب الماء ثم اضع البصل و اشوحة مع الفراخ شوية ثم اضع الفلفل و الطماطم و الزيتون و اتركهم 5 دقائق ثم اتبلها بالملح والفلفل و الكمون و الكسبرة و بالهنا و الشفا
1- كيلو فراخ بانية - 2-نص كيلو طماطم - 3-ربع كيلو فلفل اخضر - 4-زيتون اسود و اخضر - 5-2 بصلة متوسطة - 6- ملح فلفل كمون كسبرة ناشفة.
الطريقة:
اقطع الفراخ قطع صغيرة ثم اضعها على النار مع 2 ملعقة زبدة الى ان تتشرب الماء ثم اضع البصل و اشوحة مع الفراخ شوية ثم اضع الفلفل و الطماطم و الزيتون و اتركهم 5 دقائق ثم اتبلها بالملح والفلفل و الكمون و الكسبرة و بالهنا و الشفا